Konsultoni produktet

Koleksioni i xhinseve

I menduar për të qenë praktike dhe i forta, xhinset janë bërë veshje për çdo kohë dhe për tu mbajtur veshur nga fëmijët në mbarë botën. AI është bërë një emblemë e Okaïdi.
Aktuale dhe të rehatshme, prerjet e veshjeve prej xhinsi janë konceptuar për tu përshtatur me trupin e të gjithë fëmijëve falë materialit të tyre, endjes dhe masës së tyre të rregullueshme.

Produkt i vlerësuar nga ekspertët tanë

Okaïdi, produkte që përshtaten me jetën e përditshme të fëmijëve. Ato përshtaten me nevojat e stinëve, me të gjitha çastet e jetës dhe favorizojnë autonominë e fëmijëve.
Okaïdi zhvillon produkte inteligjente, ergonomike dhe rezistente që i përgjigjen mirëqenies dhe rehatisë së fëmijëve.

The good basics

Basics (gjërat bazë) lejojnë këdo të gjejë sendet e domosdoshme të gardërobës së fëmijës: të kombinueshme, për të gjitha kohërat, shumëngjyrëshe, me cilësi dhe çmime të pakrahasueshme.

Angazhimet tona për qëndrueshmëri

Okaïdi është i angazhuar për më shumë përmirësim për të mbrojtur planetin. Nga zgjedhja e lëndës së parë, rritja e ndërgjegjësimit për praktikat e mira, deri në dhënien e një jete të dytë produkteve tona: çdo fazë pasqyron angazhimin që kemi.
Le të veprojmë me më shumë përgjegjshmëri së bashku!

K:landing;int
Mëso më shumë

Choose language