Konsultoni produktet

Koleksioni lindje & pediatri

Obaïbi koncepton koleksione moderne, ergonomike dhe të kombinueshme për të shoqëruar prindërit dhe fëmijët në çastet e para të jetës.
Veshje të domosdoshme pas lindjes në çastet e para pas zgjimit: një koleksion i punuar me materiale të buta dhe elastike dhe i konceptuar për tu përshtatur me çdo fazë dhe për të favorizuar mirëqenien dhe rehatinë e bebes.

Ekspertiza jonë e produktit

Lëviz, kap, vrapon, bie… fëmija eksploron ambientin përreth dhe teston autonominë e tij. Obaïbi koncepton modele me materiale elastike, të qëndrueshme dhe rezistente në mënyrë që fëmija të mund të zhvillohet duke pasur një liri të veprimeve nga 0 në 3 vjeç.
Obaîbi zhvillon produkte të zgjuara dhe ergonomike që i përgjigjen mirëqenies dhe rehatisë së fëmijëve.

The love basics

Produktet tona bazë përfshijnë produkte që përshtaten me nevojat e para të bebes: të rehatshme, praktike, me ngjyra dhe lozonjare, me cilësi dhe çmim të pakrahasueshëm.

Angazhimet tona për qëndrueshmëri

Okaïdi është i angazhuar për më shumë përmirësim për të mbrojtur planetin. Nga zgjedhja e lëndës së parë, rritja e ndërgjegjësimit për praktikat e mira, deri në dhënien e një jete të dytë produkteve tona: çdo fazë pasqyron angazhimin që kemi.
Le të veprojmë me më shumë përgjegjshmëri së bashku!

K:landing;int
Mëso më shumë

Choose language