Ги придружуваме родителите и нивните деца на патот на растење со самодоверба.

СОВРЕМЕНОСТ И ТРАЈНОСТ

Модерни, практични и ергономски производи, дизајнирани за добросостојба и развој на најмалите.

РАЗИГРАНОСТ

Дизајните, материјалите, мотивите и боите ги будат сетилата и ја будат фантазијата кај најмладите.

Спреј за тело „Obaïbi“, креација на Ора Ито.

ПЕДАГОШКИ АСПЕКТ

„Obaïbi“ соработува со експерти за детски развој во раното детство со цел создавање на универзум кој го стимулира учењето и сетилниот развој на најмладите, симболизирано со дванаесетте „Анимобаиби“
„Okaïdi“ се вклучува во прогресивен пристап според кој светот напредува во служба на детето кое расте: ДА ДЕЈСТВУВАМЕ ЗА ДЕЦАТА!

Choose language