Разгледајте ги производите

ЏИНС КОЛЕКЦИЈА

Замислен да биде практичен и траен, џинсот стана безвременски и незаобиколен материјал кој го носат деца насекаде во светот.  Џинсот стана симбол за „Okaïdi“.

Секогаш модерна и удобна, облеката направена од џинс е дизајнирана да се приспособи на морфологијата на секое дете, благодарение на материјалот, ткаењето и приспособливата големина.

НАШАТА СТРУЧНОСТ

„Okaïdi“, производи приспособени на секојдневието на децата. Облека која се приспособува на потребите на различните годишни времиња, сите животни моменти и облека која ја поддржува независноста на децата.

„Okaïdi“ создава корисна, ергономска и трајна облека која кај децата создава чувство на добросостојба и удобност.

ЛИНИЈА „GOOD BASICS“

Нашата основна линија овозможува секој да најде неопходни парчиња облека за секое дете: безвременски парчиња облека кои лесно се комбинираат, со непобедлив квалитет и цена.

Нашата одговорнапосветеност

Okaidi е посветена кон прогресивниот пристап за подобро зачувување на нашата планета. Од изборот на суровини, преку свесноста за преземање вистински дејства, па сè до вториот живот на нашите производи: секој чекор е посеветеност.
Заедно, работа + одговорност!

K:landing;int
Дознајте повеќе

Choose language