Разгледајте ги производите

КОЛЕКЦИЈА ЗА НОВОРОДЕНЧИЊА И ГРИЖА ЗА ДЕЦАТА

„Obaïbi“ создава модерни и ергономски колекции кои лесно може да се комбинираат и кои ги придружуваат родителите и децата во првите моменти од животот на детето.

Неопходни уште од раѓањето до првите моменти од будењето: колекција изработена од меки и еластични материјали, дизајнирани да се приспособуваат на секоја етапа од животот на детето и кои кај детето создаваат чувство на добросостојба и удобност.

НАШАТА СТРУЧНОСТ

Движење, држење, трчање, паѓање… детето ја истражува својата околина и ја тестира својата независност. „Obaïbi“ создава модели изработени од меки, трајни и отпорни материјали кои на детето му овозможуваат да расте движејќи се слободно, од неговото раѓање до тригодишна возраст.

„Obaîbi“ создава корисна, ергономска и трајна облека која кај детето создава чувство на добросостојба и удобност.

ЛИНИЈА „LOVE BASICS“

Парчињата облека од оваа линија овозможуваат леснотија и ги исполнуваат првичните потреби на бебето: удобност, практичност, шареноликост и разиграност, со непобедлив квалитет и цени.

Нашата одговорнапосветеност

Okaidi е посветена кон прогресивниот пристап за подобро зачувување на нашата планета. Од изборот на суровини, преку свесноста за преземање вистински дејства, па сè до вториот живот на нашите производи: секој чекор е посеветеност.
Заедно, работа + одговорност!

K:landing;int
Дознајте повеќе

Choose language